It all started with Spinning

 

Een Spinning fiets is een soort hometrainer in de vorm van een wielrenfiets. Deze fiets heeft in plaats van een voorwiel, een verzwaard vliegwiel van 14 kilo, waardoor trainingen optimaal kunnen gebeuren!

Je begint met een rondje rekken en strekken om blessures te voorkomen. Je fiets stel je zelf in op de juiste weerstand en snelheid, waarbij je je eigen tempo aanhoudt. Om Spinning te beoefenen, is het aangeraden om een hartslagmeter te gebruiken, dan kan je kijken om de zwaarte van je training aan te passen. Spinning is een fysiek zware sport, waar je behoorlijk wat uithoudingsvermogen mee opbouwt, maar die voor iedereen toegankelijk is!

Soorten training

Bij Spinning heb je een aantal verschillende trainingen die je kunt volgen. De mate van weerstand die je instelt, bepaalt het niveau waarop je traint!

»  Recovery: rustige training, bedoeld als hersteltraining of rustige Spinning les
»  Endurance: deze training richt zich vooral op het verbranden van vet
»  Strength: training van je uithoudingsvermogen en je conditie
»  Interval: deze training is erg pittig en bevat veel afwisseling!
»  Race Day: test jezelf en ga tot het uiterste!

Onze instructeurs maken steeds een mix van verschillende types lessen zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Start To Spin

Voor iedereen die zijn π™˜π™€π™£π™™π™žπ™©π™žπ™š π™¬π™žπ™‘ π™«π™šπ™§π™—π™šπ™©π™šπ™§π™šπ™£ en van start wil gaan met een effectieve work-out voorzien wij regelmatig π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™§π™šπ™šπ™ π™¨π™šπ™£ π™Žπ™©π™–π™§π™© 𝙩𝙀 π™Žπ™₯π™žπ™£®. Deze reeksen zijn ook leuk en effectief voor iedereen die reeds aan Spinning® deed, maar de draad opnieuw wil oppakken!

Tijdens deze lessen leren we de 𝘧π˜ͺ𝘦𝘡𝘴 𝘒𝘧𝘴𝘡𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯, nemen we de 𝘫𝘢π˜ͺ𝘴𝘡𝘦 𝘱𝘰𝘴π˜ͺ𝘡π˜ͺ𝘦 𝘒𝘒𝘯 𝘰𝘱 π˜₯𝘦 𝘧π˜ͺ𝘦𝘡𝘴, leren we de 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘀𝘩π˜ͺ𝘭𝘭𝘦𝘯π˜₯𝘦 𝘣𝘦𝘸𝘦𝘨π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯 en worden de lessen 𝘰𝘱𝘣𝘰𝘢𝘸𝘦𝘯π˜₯ uitgevoerd. Aan het einde van deze cursus kan je vlot mee met een gewone Spinning® les.
π˜Ώπ™šπ™―π™š π™˜π™ͺ𝙧𝙨π™ͺ𝙨 π™žπ™¨ π™©π™€π™šπ™œπ™–π™£π™ π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™  𝙫𝙀𝙀𝙧 π™žπ™šπ™™π™šπ™§π™šπ™šπ™£!

Contacteer ons voor de data!
Iedereen van harte welkom!