SPINPower - Intelligent Cycling®

SPINPower is een echte game-changer wanneer het gaat om lessen gebaseerd op vermogensstatistieken en trainingzones, dit nog steeds in onze motiverende, prestatiegerichte lessen.

Voordelen van  een SPINPower les:

  • Het werkelijke vermogen wordt nauwkeurig gemeten
  • Je ervaart de voordelen van op kracht gebaseerde trainingen voor fietsers van elk niveau.
  • Via een zogeheten “Ramptest” voorafgegaan aan de lessen wordt jouw Persoonlijke Spinning Threshold (PST) bepaald.
  • A.d.h.v. deze PST kan je jouw vooruitgang meten én weten!

Intelligent Cycling®

NIEUW EN UNIEK IN ROESELARE EN OMSTREKEN!!

Wij bieden als enige en eerste het Intelligent Cycling programma aan!

Bij MOOVERS combineren we de SpinPower technologie met het Intelligent Cycling® platform.

Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen en op elk niveau! In onze studio in Roeselare werken wij met powercrancks op al onze fietsen waardoor je gericht kan trainen en jouw conditie kan aanscherpen.

Het blijkt dat deelnemers sterker en gemotiveerder worden als ze de trainingsdetails van hun rit kunnen zien en zich mentaal kunnen voorbereiden op de komende intervallen. Bijna elke fietstraining resulteert in een verbetering van het cardiovasculair systeem, maar slechts weinig deelnemers begrijpen de complexiteit van kracht- en hartslagtraining volledig en de vooruitgang die ze kunnen boeken op hun gezondheid!

Bij MOOVERS maken we het simpel, eenvoudig, leuk en effectief!

Via onze app én jouw persoonlijke PST kan je meerijden in de opgegeven  zones tijdens de les. Door regelmatig dit type van lessen bij te wonen zal je merken dat jouw conditie er snel op vooruit gaat!
Met de Intelligent Cycling APP heb je steeds overzicht van jouw historiek en kan je deze tevens automatisch laten doorsturen naar o.a. Strava.

LESOVERZICHT

BASE
BASE training is het belangrijkste basisonderdeel van jouw algehele trainingsprogramma. Het doel van BASE training is om het lichaam aeroob te trainen, voornamelijk met oefeningen van matige intensiteit.
De training is bijna uitsluitend onder of aan de zeer lage kant van de lactaatdrempel. BASE training is belangrijk voor elk niveau van fitness, van beginner tot gevorderde atleet.

DUUR: 45 minuten (Wekelijks op dinsdag om 9u00)


ADVANCED
ADVANCED training combineert matige tot hoge intensiteitstraining.
Het grootste deel van de training is aeroob (onderkant van de lactaatdrempel).

DUUR: 50 à 55 minuten


SUMMIT
SUMMIT training is ontworpen om je algehele vaardigheden uit te dagen.
De les combineert intervallen van hoge intensiteit met uitdagende
uithoudingsreeksen. De les is uitstekend geschikt voor high performance training en om zichzelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen.

DUUR: 50 à 55 minuten


ENDURANCE
ENDURANCE training is ontworpen om jou een solide basis van uithoudingsvermogen te geven en jouw aerobe conditie te verbeteren. Na verloop van tijd zal deze training leiden tot de ontwikkeling van een sterkere algehele aerobe capaciteit.

DUUR: 50 à 60 minuten


HIIT
Korte intensieve sessies. Hierbij zijn er 2 mogelijkheden: TABATA en RUSH

TABATA is een van de meest populaire vormen van intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT). Het bestaat uit acht rondes van oefeningen met ultrahoge intensiteit in een specifiek interval van 20 seconden werk, 10 seconden rust.

DUUR: 20 minuten

RUSH is ontworpen om je een alles-in-één snelle en effectieve training met een hogere intensiteit te geven. Het zal je uitdagen met zowel snelheid, kracht als sprint!

DUUR: 30 minuten

RIDERS BOOTCAMP
RIDERS BOOTCAMP is een trainingsplan van 10 weken voor recreatieve/competitieve fietsers met als specifiek doel om beter, sterker en sneller te worden.
Elke week van de bootcamp heeft zijn eigen focus en in totaal geven de 10 weken de perfecte “off-season” indoortraining. Dit is tevens de ideale voorbereiding op jouw volgende fietsuitdaging of fietsevenement. RIDERS BOOTCAMP is niet “zomaar” Spinning - het garandeert je de ideale conditie!

DUUR: 10 weken (€149 per bootcamp, inclusief PST-test)


START TO SPIN
START TO SPIN is een 4-weeks trainingsplan voor de “nieuwe” indoor fietser met als doel hen voor een langere periode gemotiveerd en actief te houden en zo een gewoonte te creëren. De trainingen zijn ontworpen om de deelnemers op het juiste niveau uit te dagen - zowel qua intensiteit als qua lengte.
Langzaam maar veilig zullen de trainingen de totale belasting verhogen naarmate hun technische vaardigheden en mentale capaciteit toenemen.
Het is de perfecte manier om te beginnen!

DUUR: 4 weken telkens op donderdag om 17u30 (deelname €75 voor de reeks)


SPECIALS
SPECIALS zijn ritten met een specifiek thema.
Toegankelijk voor iedereen.

DUUR: 50 à 60 minuten


SPINNING VOOR SENIOREN
Blijf actief! Onderhoud je conditie en blijf bewegen.
SPINNING VOOR SENIOREN is de ideale workout om fit te blijven.
Geniet in groep van de muziek, aangename sfeer en een rit op jouw niveau!

DUUR: 45 minuten (Wekelijks op donderdag om 14u30)