Gezondheidscoaching


“Today’s world”
 is er eentje waar het sociale, fysieke en mentale welzijn voor iedereen enorm belangrijk is en waar er veel verwachtingen gecreëerd worden die soms niet altijd even haalbaar zijn.
Hierdoor kan je in een negatieve dip / stresssituatie terecht komen waardoor je naar ongezonde voeding grijpt, waarbij je automatisch minder zal gaan bewegen en je moeite zal hebben om in slaap te vallen.
Je voelt je futloos, slap, moe en hebt meer en meer moeite om jezelf op te peppen.


Stop die negatieve spiraal en zet de stap naar een gezonder, evenwichtiger leven!

Als gezondheidscoach help ik je bij het vinden van een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.
Ik zal je ook leren hoe je beter kunt ontspannen en minder stressvol door het leven kan gaan. 

Door mijn eigen levensverhaal en omdat ik dit niet zonder de nodige kennis wou doen, ben ik hiervoor verschillende cursussen gaan volgen. Na anderhalf jaar elk vrij moment te studeren, bij te leren, zelf te ondervinden hoe alles kan gerealiseerd worden, is de tijd rijp om jullie hierin te helpen.

Ik coach je en geef je jouw motivatie terug om gezonder door het leven te gaan, niet enkel door voeding, fysieke activiteiten, maar ook op mentaal vlak!


HET WERKT, ECHT!


Ieder persoon is uniek, daarom zijn de coaching gesprekken steeds 1 op 1 en wordt er na het intake gesprek voor jou een persoonlijk behandelplan opgesteld.
Samen gaan we op pad naar jouw nieuwe, gezonde “IK”.

Je gaat vanzelf merken dat door deze kleine aanpassingen dagelijks toe te passen, je jezelf gezonder en energieker gaat voelen. Een gezond voedings-, beweeg- én leefpatroon zorgt niet alleen voor een gezond lichaam maar ook voor een gezonde geest!


Ontdek alles op: www.moovershealth.be