Cardio

In onze cardio-corner kan je terecht voor jouw eigen, specifieke work-out!

Boek jouw tijdslot via de app of My Moover en kom een uurtje onze toestellen vrij gebruiken.

Loopband

De voordelen op onze Sole TT8 loopband zijn:
Deze loopband heeft een breed loopvlak en heeft een verstevigd stalen frame. Met deze loopband kunt u zowel helling op lopen (15 niveaus) als helling af lopen (6 niveaus). Een ideale work-out is bv. de 12-3-30 work-out waarbij je op een helling van 12% aan een stevig tempo stapt voor 30 minuten.

Onze loopband bevat ook een geïntegreerde tablethouder waarmee u tijdens de training naar uw favoriete programma kunt kijken of uw trainingsroutines kunt volgen. Luister naar muziek via de Bluetooth 3.0 luidsprekers vanaf elk ingeschakeld apparaat of het apparaat aansluiten via de meegeleverde hulpkabel. En laadt via de USB-poort uw smartphone op terwijl u aan het trainen bent.

Eveneens is onze loopband uitgerust met Bluetooth-technologie waarmee je jouw trainingsgegevens kan opslaan op jouw smartphone. Deze fitnessinfo kan bijgehouden worden op de gratis SOLE Fitness App of overgebracht naar andere compatibele fitness apps. 


Daarnaast heeft deze loopband 10 voorgeprogrammeerde trainingen.
Hiertoe behoren onder andere 2 hartslaggestuurde programma's en 2 gebruikersprogramma's.
De trainingsprogramma's zijn als volgt ingedeeld:

 • 5 voorgeprogrammeerde programma's (helling, vetverbranding, cardio, kracht en interval)
 • 2 hartslaggestuurde programma's
 • 2 gebruikersprogramma's 
 • 1 manueel programma

Hartslaggestuurde programma's volg je door je handen op de contactsensoren te plaatsen. Voor een stabielere meting raden we je aan om gebruik te maken van een hartslag borstband.

Crosstrainer

Ruime keuze in weerstandsniveaus en hellingsniveaus:

Onze e Sole Fitness E95 Crosstrainer heeft de functionaliteit en de kwaliteit die je nodig hebt voor een flinke work-out. De weerstand, die je instelt via het display of via de quick keys, is in te delen in maar liefst 20 niveaus. Daarnaast kun je de helling van de crosstrainer verhogen of verlagen. Dankzij de 20 verschillende helling niveaus pak je verschillende spiergroepen aan en haal je nog meer uit je training.


Volop trainingsmogelijkheden:

De verstelbare weerstandsniveaus en helling niveaus zorgen al voor de nodige trainingsmogelijkheden, maar daarnaast biedt onze crosstrainer je nog de keuze uit 10 voorgeprogrammeerde trainingsmogelijkheden.
Deze trainingsprogramma's zijn als volgt ingedeeld:

 • 5 voorgeprogrammeerde programma's (helling, vetverbranding, cardio, kracht en interval)
 • 2 hartslaggestuurde programma's
 • 2 gebruikersprogramma's 
 • 1 manueel programma

Hartslaggestuurde programma's volg je door je handen op de contactsensoren te plaatsen. Voor een stabielere meting raden we je aan om gebruik te maken van een hartslag borstband.

 

Roeier

Onze ski-row Air is de eerste in zijn soort met een dubbele functie, namelijk een roeier en een skiër.
Deze ski-row kan worden gebruikt voor roeien en/of skiën, maar de echte kracht zit in de combinatie van deze bewegingsvormen, met een simpele druk op de voethendel maakt u de overstap van roeier naar ski-erg en terug in minder dan 5 seconden.

 Console-uitlezingen: Tijd, tempo, slagfrequentie, afstand,Calorieën, Watt, Hartslag
 Programma’s: Tijd Doel, Afstand Doel, Calorie, Doel, tijdsinterval, afstandsinterval
 Hartslag Connectiviteit: Bluetooth & ANT+

 

Airbike

Een airbike is een bijzonder fitnessapparaat, dat een uniek soort training mogelijk maakt.
Het is een van de weinige apparaten waarbij de weerstand wordt geregeld aan de hand van de hoeveelheid kracht die jij levert.
Hoe harder jij gaat, hoe zwaarder de training wordt.
Daardoor kan zo’n training erg zwaar worden. Wanneer je op een goede manier omgaat met de airbike kan het jou veel voordelen opleveren.

Enkele voordelen :

 • Geschikt voor zeer intensieve trainingen
 • Perfect apparaat voor interval
 • Fit worden in een korte tijd